WIE ZIJN WE?

IMMO LABADIA: één plek, jouw keuze!


 

Immo Labadia ("De Abdij") is een jong en dynamisch makelaarskantoor gelegen in Genk met een focus op Midden Limburg. Vanuit onze ervaring bij het realiseren van kleinschalige woningprojecten in deze regio zijn wij uitstekend geplaatst om u te begeleiden bij de aankoop en verkoop van uw woning. 

Onze expertise op het vlak van prijszetting, gerichte marketing, begeleide bezoeken en het afronden van de transactie, zal voor u van onschatbare waarde zijn.

Immo Labadia zoekt steeds naar huizen op uw maat, we doen weekend bezichtigingen en zijn telefonisch vlot bereikbaar.                                                                              

                                  

Ons team


 

NIELS FISSETTE

Niels, zaakvoerder van Immo Labadia, behaalde het diploma accountancy - fiscaliteit aan de Katholieke Hogeschool Limburg. Na een eerste kennismaking met de vastgoedwereld bij een collega ontwikkelde zich een passie voor immo.
Zijn gedrevenheid en klantgerichtheid maken hem tot een onmisbare steun- en vertrouwenspersoon bij het verhandelen van uw woning.

CARLO KUMS

Carlo, vennoot van Immo Labadia, heeft na het behalen van het diploma van handelsingenieur aan de Economische Hogeschool Limburg (1986) bancaire ervaring vergaard bij respectievelijk BBL, Chase Manhattan Bank en Paribas Bank België.
Sinds 1997 is Carlo als bestuurder/zaakvoerder actief in enkele gespecialiseerde investeringsbedrijven. In mei 2005 werd met de oprichting van European Property Fund nv, een Belgische projectontwikkelaar, de stap gezet naar de vastgoedwereld.
De voorbije jaren heeft hij de nodige kennis en ervaring verzameld om U als potentiële koper/verkoper van vastgoed in Midden Limburg met raad en daad te kunnen bijstaan.

CATHERINE JAGENEAU

Cathérine, interieurarchitecte van opleiding, was enkele jaren actief in deze functie bij een architectenbureau uit Hasselt. In 2013 besloot ze de stap naar immobiliën te zetten. Sinds 2016 is Cathérine aangesloten bij Immo Labadia, waar zij in 2017 partner werd.
Haar eerlijkheid,  behulpzaamheid en sociale karakter maken een koop en verkoop een aangename ervaring.

CHLOE NIJS

Chloë, regio verantwoordelijke Limburg-Oost, deed enkele jaren geleden een stage bij een vastgoedkantoor in Barcelona. Tijdens deze periode is haar interesse in vastgoed enorm gegroeid en heeft ze nu naast haar diploma Communicatiemanagement ook een postgraduaat Vastgoed op zak. Sinds 2020 is Chloë stagiaire vastgoedmakelaar bij Immo Labadia. Ze is behulpzaam, staat altijd paraat voor haar klanten en collega’s en weet door de mix van haar studies erg goed hoe ze een pand in de kijker moet zetten.

JOLIEN VANDENHOVE

Jolien, met een grote liefde voor interieurvormgeving, heeft een achtergrond als hotel- & eventmanager. Sinds 2020 is Jolien stagiaire vastgoedmakelaar bij Immo Labadia. Samen met Carlo adviseert ze jullie ook graag over de verschillende opties voor investeren in vastgoed en brengt ze jullie graag in contact met onze financieel & juridisch adviseur voor een vrijblijvend gesprek over Schenken & Erven. Ze heeft het hart op de tong, combineert haar sociale en commerciële interesse en is gedreven voor een top samenwerking.

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons